torstai 28. helmikuuta 2013

Housut ja merkkejä



Pienelle miehelle pienet pöksyt. Kangas muistaakseni Fabriinasta. Näitä on ilo tehdä, tulevat nopeasti valmiiksi ja saumurin kanssa ei tarvitse tapella, toisin kuin peittarin......ja jos tarkkoja ollaan, niin nauhankääntäjän...Hyvin olen ainakin oppinut purkamaan :-)


Tein myös ihan itte omia merkkejä. Nekin vaikeimman kautta. 
Alunperin tilasin eräästä netti kaupasta merkkejä. Niitä ei alkanut kuulumaan, joten tein nopsasti guuggelilla muutaman haun ja aika pian selvisi, ettei moni muukaan ollut saanut merkkejään. Onneksi sivustolla maksaminen ei onnistunut, joten mukana olisi tullut lasku. Tietenkin olisi jo tässä vaiheessa pitänyt hälytyskellojen alkaa kilkattamaan.

Kärsivällisyys ei kuitenkaan enää antanut myöten, että olisin tilannut muualta ja odotellut, ehei....minäpäs päätin tehdä merkkini itse. Ruttunutun sivuilla oli aika hyvät ohjeet merkkien tekoon, mutta minä sain päähäni tehdä omani mustiksi. Ostin 1,5 cm kanttinauhaa, oikeanlaista tulostuspaperia Kärkkäiseltä, mustaa konevärjäysainetta....jep, jep, olin nimittäin pikaisesti guuggeloinut, että voikos tummalle kankaale näitä kuvia  silittää. Otin kuvahaun ja niin näytti olevan musta paita johon oli kuva silitetty....olis kannattanut katsoa vähän tarkemmin, jonka armas mieheni teki jälkikäteen.....kyseessä ei ollut sama tulostuspaperi. 
Siispä värjäsin parit paketit kanttinauhaa, suunnittelin ja tein monia erilaisi merkkejä ja sitten silittämään....Eipä näkynyt mittään!!!
Harmitti vietävästi. No sitten ajattelin että miksen tulostaisi värillisiä lappuja. Mies hakemaan uutta kanttinauhaa, olisin halunnut 1,5 cm, mutta eipä löytynyt kuin 1,2. Eli piti muokata merkkejä kapoisemmiksi. No tässä ne nyt sitten on. En vielä tiedä oonko tyytyväinen, valkoista näkyy reunoilla. Onko se sitten hyvä vai huono...Olisin silti halunnut mustia. Nyt sitten mietin, että miks en tulostanut niitä mustiksi???
Ja kun en tiennyt minkälaisen merkin haluan, niin meni vähän leikkimiseksi...
Niin ja olihan siinä tulostus papru paketissa ohje jossa luki, että "Vaaleille kankaille"....kuka sitä nyt ohjeita yleensä lukee???







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti