tiistai 17. maaliskuuta 2015

Leijona



Miehille ei ole kovin paljon tarjolla kuoseja, näin ollen täytyi itse keksiä jotain kuvitusta. Netistä löysin hauskan leijonan kuvan, joka myös kelpasi siipalle.






Tulostin kuvan netistä ja piirsin isoimmat kohdat kuvasta läpi piirtoheitin kalvolle. Tämän jälkeen leikkasin kohdat ja teippasin kalvon seulaan. Seulan olen itse valmistanut aikoinaan artesaani opintoja suorittaessani. 

Kaikki menikin liian hyvin, sain jopa mustan värin vedettyä tasaisesti lastalla, ei tullut sotkuja, kaikki meni siis todella hyvin, kunnes huomasin...olin painanut kuvan nurjalle puolelle...

No, kuva "paistoi" kivasti läpi, joten otin tekstiilitussit nätisti käteen ja aloin värittämään vastaavat kohdat mustaksi OIKEALLE puolelle, muut kohdat piirustelin mallista katsomalla, hieman muuntelin joitain kohtia.





Lopputulos oli kuitenkin parempi kuin uskalsin toivoa ja mieskin oli tyytyväinen.





Hihansuuhun tein kaksois käänteen ja ompelin ihka uuden oman ompelusmerkin kiinni :-)
Tilasin näitä merkkejä ruotsista,  3exter:ltä ja olen tyytyväinen. Tämä merkki on kaksinkertainen, taitettava, saumoihin oikeasti tarkoitettu, mutta kivasti käy myös käänteisiin. Toiset merkit ovat yksinkertaisia.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti