maanantai 17. kesäkuuta 2019

Muutto Vuokattiin, Mainecoon kissoja jne.

Nytpä onkin vierähtänyt tovi edellisestä kirjoittelusta. Paljon on ehtinyt tapahtua tässä välillä.

Kortteja olen taiteillut ja muutaman taulunkin maalannut. Alla muutama maalaus.


Tässä yksi suosikeistani, akryylimaalaus nimeltää "Luottamus"

Ja voisin kait paljastaa, että vaikka hevoset ovatkin minusta aivan ihania ja kauniita jne. pelkään niitä, kuten myös lehmiä, koiria, amppareita, kaikenmaailman öttisiä jne...Karhuja pelkään myös, kuten varmasti moni muukin, mutta ovathan ne uskomattoman upeita! Tähän akryylimaalaukseen on käytetty metallinhohtoista kuparisävyä, maalaus saa upean hehkun sopivassa valaistuksessa.Muutimme viime kesänä Haapajärveltä Vuokattiin perheen kanssa ja moni varmasti tietääkin, kuinka upea luonto täällä on. Olemme viihtyneet paremmin kuin hyvin. Viime kesänä melkein asuimme Hiukan hiekkarannalla, suosittelen käymään, uskomattoman upea uimaranta! Lapsiperheenä olemme löytäneet myös kivoja leikkipaikkoja koulujen pihoilta. Kajaani on myös lähellä, ajomatka sinne ei kestä kuin puolituntia. 

Tähän maalaukseen sain  vaikutteita upeista vaaroista, joita täällä Vuokatissa on. Niihin ei vaan kyllästy! Varsinkin kun on itse lähtöisin paikasta, jossa on "aakeeta laakeeta".


Viime vuoden joulukortteja maalasin taas tuttuun tapaan kesällä. Viime kesä olikin aika kuuma ja pikkuisen oli hakusessa joulufiilis ;-)Mutta niin vain nekin tuli tehtyä. Tämän vuoden maaliskuussa meille muutti kaksi ihanaa karvapalleroa. Mainecoon kissa sisarukset Zorro ja Mimosa.


Nämä ihanuudet tulivat Tampereelta, Keenukollin kissalasta. Kasvattajana toimii Marianne Hetekivi. Nämä olivat hänen kissalansa ensimmäiset pennut. Pentueeseen syntyivät vain nämä kaksi karvakorvaa. Viralliset nimet ovat Mimosa ja Matias. Mimosa näytti niin Mimosalta, joten hänelle emme uutta nimeä keksineet, mutta Matiaksesta tuli Zorro. 

Nämä ovat kyllä sulattaneet meidän kaikkien sydämet. Zorrosta näyttäisi tulevan aika iso, tämänhetkinen paino on reilu 7 kg ja Mimosalla vajaa 5 kg. Suuret kiitokset Mariannelle! Hän jopa toi itse pennut meille ja oli kyllä ihana jutella ja tutustua. Neuvoja myös saimme enemmän kuin olisimme edes osanneet kysyä! Luotettava kasvattaja on kyllä kallisarvoinen, nämä pennut olivat saaneet silityksiä ja rapsutuksia, joten aika nopeasti ne luottivat myös meihin uusiin ihmisiin! 


Zorron lempi nukkumapaikka...välillä on hieman hankala vessassa käydessä miettiä miten ne kädet oikein pestäisi....


Mimosa taas on päättänyt auttaa minua korttien maalailussa. Saapas nähdä miten saan ne maalattua, kun joku toinenkin haluaisi ottaa siveltimen tassuihinsa...


 Olen miettinyt jos näistä killeistä saisi uuden korttisarjan, katsotaan mitä tästä syntyy. 

Mimosalla ja Zorrolla on myös oma insta sivu, jos haluat käydä kurkkailemassa 


Ai niin, verkkokauppani on uudistuksen alla ja vaatii vielä vähän hienosäätöä, joten pieni hetki vielä ja jospa ne aukeaisivat taas lähiaikoina. 

Ihanaa kesää kaikille ja aurinkoisia kelejä. Kesä on minulle aina sellaista jännää aikaa, kun on noita kaikenmaailman pörriäisiä. Onkin aika tuttu näky, että otan sellaisia juoksu spurtteja välillä sisälle kädet huitoen...mutta siinähän se kunto kasvaa :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti