tiistai 4. helmikuuta 2014

Pitkästä aikaa.....Pientä hiljaiseloa ollut tämän blogin suhteen. Paljon on ommeltu, mutta aika ei ole enää riittänyt niin hyvin kuvien laittamiseen tänne. Yhtenä syynä on ettei pieni mies nuku enää kuin yhdet päikkärit ja hereillä ollessaan on oikeinkin seuraihmisiä :-) 

Nyt ryhdistäydyin ja tässäpä olisi muutama kuva.Kimallusta, kimallusta....bling blingiä asiakkaan toivomusten mukaisesti....ja tässäpä valmis vaate.ja tässä uusien farkkuleggareiden tyytyväinen omistaja :-)
salaiset aseeni....olisinkin aika näppärä jos saksilla olisin moiset kuviot aikaansaanut ;-)Neiti kelpuutti kuvioihin pinkin ja hopean glitterin.


Farkkujersey on tilattu Fabriinasta ja silitysarkit, kuin myös "timantit" Pikku Piltistä. Neitokainen tuumasi kerran, että minun tekemissä vaatteissa pitäisi olla enemmän bling blingiä...niinkuin on kaupankin vaatteissa. Onneksi tämmöisiä ihanuuksia löytyi. Hyvin ovat myös pesua kestäneet, kuin myös käyttöä.

Silitin aika kuumalla raudalla ja paljon kauemmin kuin ohje oli. Silitin vielä lopuksi myös nurjalta puolelta. Eivät kyllä ole alkaneet repsottaa. Ja kaikista tärkeintä on, että neiti itse on tyytyväinen. Hän on alkanut jo ihan mielellään suunnittelemaan vaatteita mitä haluaa ja tulevaisuuden ammatti on kuulema muotisuunnittelija. 

Lävistäjillä (vai mikähän niiden oikea nimi on) saa aika näppärästi näitä pieniä kuvioita. En tiedä onkohan noita saatavilla vielä isompina. Omani olen ostanut Kärkkäiseltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti