torstai 28. tammikuuta 2016

Rannalla, uusi taulu

Korttien teon jälkeen oli ihana maalata vaihteeksi akryyliväreillä. Niillä syntyi värikkäiden korttien jälkeen harmaa sävyinen taulu merestä, linnuista, kuusta.
Canvas taulu on kooltaan 50x61x2cm. Aloitin taulun keltaisella, oranssilla ja sinisellä, mutta en vain päässyt alkua pitemmälle. Luovutin alkuperäisen ajatuksen suhteen ja  annoin vain mennä. Vaihdoin värit ja otin vain valkoista ja sinertävän mustaa (paynes grey) ja aloitin maalauksen alusta, jolloin työkin alkoi edetä ihan itsestään. 

Maalauksen jälkeen, tuli into aloittaa heti uusi työ, mutta pakko tehdä välillä huushollitöitä. Valitettavasti meillä näkee, milloin äiti on keskittynyt enemmän maalaamiseen ;-) Silloin toivoo ettei kukaan tule yllätyskäynnille kylään :-D

Toki näidenkin töiden aikana keskeytyksiä tulee vähän väliä, milloin leikkimään, läksyjen auttamiseen, ruoan laittoon, erotuomariksi jne. eikä silloin auta kuin suihkutella maaleja vedellä ja laittaa muovin alle...Mutta ei se minua haittaa,  mukavaahan tämä vain on :-)

Nyt pitäisi ommellakin välillä. Lapset ovat taas kasvaneet ja sitä mukaa vaatevarastot vähenevät, mutta kirppiskuorma kasvaa ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti