tiistai 2. helmikuuta 2016

Tilkkujen vähentämistä, tuloksena viisi paitaa

Kangas tilkkuja on kertynyt todella paljon. Viimein ajattelin, että nyt hyödynnetään niitä urakalla. Tein viisi teepparia pojalle, no eipä ne tilkkulaatikot vajentuneet silmissä yhtään. Nyt on kuitenkin täydennetty vaatevarastoa. Poika viihtyy parhaiten sisällä lyhythihaisissa paidoissa, joten tarpeeseen nämä tulivat.Ensin täytyy esitellä tämä paita. Olen säilynyt pienen pientä tilkkua reilu pari vuotta.
En edes muista kankaan nimeä, mutta siinä vaiheessa kun olisin sitä halunnut, ei sitä saanut enää mistään. Sampsukalta sai tilata tilkkuja, ja niin sieltä tuli pieni pala.

Suunnittelin usein tekeväni pojan paitaan tilkusta vaikka toisen hihan. No poika kasvoi, eikä siitä enää hihaa saanut....nyt siitä tuli sitten tasku, en silti raaskinut loppuja tilkusta heittää pois, joten leikkelin kaiken mahdollisen ja ompelin ompelukoneen suoralla tikillä kuvat hihoihin ja etukappaleeseen. Usein tulee tämän kokoiset palat heitettyä menemään, mutta tämä tilkku on ollut minun aarre :-)Parempaa sovituskuvaa en saanut. Malli ei suostunut poseeraamaan ;-)

Tässä kolme muuta paitaa...ja vielä nämä pari.


Nyt olisi sitten neidin vaatekaapin täydennyksen vuoro.... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti