perjantai 11. maaliskuuta 2016

Nalle vai kissa paita ja vähän muutakin...

Tein pienelle miehelle Metsolan joustofroteesta puseron. Innostuin jopa aplikoimaankin. Omasta mielestä tein nallen piirustelemaan liidulla, mutta sitten eräs täti kysyi pojalta että onkos sinulla kissan kuva paidassa? Pidätkös kissoista? Minä olin hiljaa....Olkoot sitten kissa....


eihän sillä ole edes häntää...
Yritin ottaa sovituskuvaa, eipä tämän parempaa saanut. Pieni mies oli sitä mieltä että kamera on HÄNEN, ja HÄNEN pitäisi saada se!!! 
Kuvaaminen oli siis hieman haastavaa, ehdin tämän kuvan napata ennenkuin paita sai kyytiä lattialle.


Minulle oli jäänyt pieni palanen tätä Pojut kangasta neidin puserosta. Palanen riitti paidan etuosaksi....hih ja tämänkin minä nappaan!!!
Neitokaiselle tein perhostrikoosta jälleenkerran tutulla kaavalla puseron. Eli kaksiosainen hiha. Hihat on ommeltu ensin valmiiksi ja yhdistetty ompeleella toisiinsa, jonka jälkeen ommeltu kiinni paikalleen. Olemme ristineet tämän puseron mallin "valehiha puseroksi".  Kangas on neidin itsensä valitsema Ylivieskan Kärkkäiseltä.
Liimasin keskelle muutamia blin bling timantteja ja glitter perhosia. Perhoset on näppär lävistellä glitter arkista kuvio reijittäjällä, en siis tiedä mikä sen oikea nimi on, mutta niitähän löytyy vaikka minkälaisia askartelu osastoilta :-) 


Töitäkin tehdään välillä. Minullahan on työpiste keittiössä, sulassa sovussa leivänpaahtimen vieressä. Tässä nyt sattuu olemaan paras valo työskennellä ja paikka on myös hyvä pitää silmällä pikku väkeä...Eli hyvähän tässä on olla, hih.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti