maanantai 27. maaliskuuta 2017

Tauluja, tauluja...suti on heilunut!

Pitkästä aikaa taas tännekin jotain. Olen maalaillut muutaman taulun ja yhden kortinkin olen saanut aikaiseksi.

Aloitetaanpas vaikka kortista. Olen saanut useamman pyynnön tehdä kortti rättisitikasta. Ajoneuvohan on aina helppo, koska se nyt on sellainen kuin on, mutta suurin työ on sitten keksiä mitä siihen ympärille maalailisi.

Tästä halusin kesäisen kortin, ja jostain ihmeen syystä alkoi päässäni pyöriä Irwinin Rentunruusu!!! Joten yritin sitten tehdä korttiin horsmia ja miehen joka niitä nyt jostain syystä sitten poimii ;-)










Ja tottakai tässäkin työssä pitää yksi kissa olla! :-) 



Olen miettinyt, josko saisin aikaiseksi tehdä unisiepparin, no enpä ole saanut, mutta ainahan sitä voi maalata. Unisiepparista tulikin sitten akryylimaalaus.

Näiden pitäisi karkottaa pahat unet, jotka jäävät unisiepparin verkkoon ja valuvat sulkia pitkin pois...jotenkin näin se varmaankin meni. Siksi teinkin heti kunnolla sulkia, että luiskahtavat varmasti pois. 

Tämä taulu on muuten myytävänä verkkokaupassani, mietin raskinko laittaa myyntiin, mutta laitoin kuitenkin...eli jos koet sen omaksesi, on se siellä odottamassa :-) 



Parasta olisi aina kuvata luonnonvalossa, joten hyppelin talomme vieressä olevassa pikku metsikössä taulujeni kanssa ja toivoin että naapurit eivät ihmettele touhujani :-D 


   

Sitten hurahdinkin kalkkimaaliin. Bongasin Halpa-Hallissa käydessäni kalkkimaali tuubeja, Chalky Chic merkkisiä, 100 ml. Niissä luki että käy myös canvas pohjalle. Ovat myös selosteen mukaan vedenkestäviä ja valonkestäviä. 

Testailin ja tulin siihen tulokseen, että ovat aikaste samanlaisia käyttää kuin akryylimaalit, jälki on vain ehkä hieman mattamaisempi ja pehmeämpi. Väri tuntui myös aavistuksen löysemmältä, mikä oli oikeastaan ihan hyvä asia. 

Ensimmäinen kokeilu oli norsu taulu.












Aika hyvin tämä norsu tänne meidän metsikköön sujahti. Tämä taulu on myös myytävänä verkkokaupassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti