perjantai 5. toukokuuta 2017

Norsuja ja yksi heppa

Olen tässä välillä taas maalaillut muutaman taulun akryylimaaleilla. Pienen norsutaulun jälkeen teinkin pari isompaa norsu taulua.Tämä taulu valmistui ensin, koko: 50x61cm. Nämä norsut matkasivatkin jo uuteen kotiin, joten pakkohan se oli tehdä uusi taulu samasta aiheesta.
Tämän taulun tein hieman isompana, koko 54x65cm. Tästä on tarkoitus painattaa muutama juliste. Ensiviikolla näkee, millaisia niistä tulee vai tuleeko mitään. Mutta tästäkin taulusta on kyselyä tullut, joten nopsasti pitää saada juliste asia selville. Julisteita on tarkoitus tehdä A3 kokoisena.
Kyllä näihin kaveruksiin tahtoo kiintyä :-) Varmaankin joudun tekemään vielä yhden norsutaulun, että saisin omallekin seinälle yhden....tai sitten tämä on jatkuva kierre, maalaan, myyn, maalaan, myyn...ehkä tyydyn loppupeleissä julisteeseen, heh, heh.


Tein myös yhden heppa taulun, suomen hevosesta. Tämä taulu on tehty kalkkimaaleilla, samoilla kuin aikaisemmin tekemäni pieni norsutaulu.Tämä on elämäni ensimmäinen heppataulu. Osallistuin tällä teoksella myös instagramin puolella "Sataravi" taidekilpailuun.  Klikkaamalla linkkiä, näet myös muut kilpailuun osallistuneet teokset. Upeita töitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti