torstai 20. elokuuta 2015

Minion Bob...



Tämmöistä keltaista palleroa on meidän 8v tyttö pyytänyt tekemään. 
Etsin netistä ohjeita, ja löysinkin ohjeet virkkattuun palleroon. Olin virkannut jo melko pitkästi, kun tytär halusi tänä aamuna katsoa vähän tarkemmin, minkälaista kätyriä olen tekemässä...no ihanpa väärää tietenkin. En siis aamulla vielä tiennyt, että niitä on erilaisia ja tytär halusi nimenomaan BOBIN!!!





Etsin taas ohjeita...en löytänyt, joten ajattelin tehdä ihan ite omalla kaavalla. Aikani katseltua, hoksasin, että peruskaavahan on aikalailla vartalossa sama kuin trikoo pipon kaava. 






Sen mukaan tein vartalon, ja kädet sekä jalat ihan vaan mutu tuntumalla suoraan kankaasta leikaten (kuka niitä kaavoja nyt tarvitsee...)

Tytär halusi, että vaatteet pitää voida riisua, kuin myös suojalasit. Jep jep, eli lasit tein ihan vanhasta harmaasta velou puserosta. Ompelin putkilot, joihin laitoin hieman vanua. Sen jälkeen ompelin renkaaksi ja yhdistin renkaat keskeltä toisiinsa käsin ompelemalla.

Silmät tein aplikoimalla valkoiset ympyrät (leivinjauhe purkki toimi sabluunana), tekstiili tusseilla ja valkoisella kangasmaalilla tein silmän keskustat.

Hanskat ja kengät tein hyödyntämällä vanhaa nahkatakkia. Myös suojalasien nauhan tein nahasta.

Housut tein farkku trikoosta ja ihan kuosittelemalla päälle. Vähän kuin koulussa kuositeltiin sovitusnuken päälle kuitupaperista kaavoja :-D.  

En taida ihan heti tehdä toista....tai housuihin voisi kehitellä ihan kaavatkin, voisi olla helpompaa ;-)



Isoveljen (17v) mielestä tämä näyttää juustonaksulta......

2 kommenttia:

  1. Ai ku tykkään, minionit on itelläkin mennyt ihon alle :)

    VastaaPoista