tiistai 22. marraskuuta 2016

Kädentaito messut Tampereella

Ensimmäiset messuni ja oli kyllä niiiiin kivaa :-)

Lähdimme auto täyteen pakattuna Haapajärveltä kohti Tamperetta torstai aamuna koko perheen voimin. Majapaikkana meillä oli Nokian Eden.

Kaksi pienempää lasta olivat aika mielissään. Saivat lillutella vedessä mielin määrin. Torstaina esikoinen ja siippani kävivät rakentamassa osaston. Minä ja kaksi nuorempaa muksua otimme rennosti hotellilla ;-)

Messut kestivät kolme päivää. Perjantai aamuna oli kyllä perhosia vatsassa...jännitti miten ihmiset suhtautuvat kortteihini ja maalauksiini.

Korttini ovat kuitenkin hieman erilaisia, mutta ihan turhaan jännitin. Aika monella kääntyivät suupielet ylöspäin, ja useat naurutkin irtosivat korttieni ääressä. Monta tarinaa sain myös kuulla, mitä muistoja ajoneuvot ihmisissä herättivät. Kaikinpuolin onnistuneet messut :-)  

Taulunihan ovat taas ihan eri tyylisiä. Ne ovat vastapainoa korteille ja ovat ehkä henkilökohtaisempia kuin kortit. Olikin ihanaa kuulla positiivista palautetta :-)

Mutta tässä pari kuvaa messuilta :-) Enempää en oikein ehtinyt ottaa....enkä kyllä ehtinyt itse pahemmin ostelemaankaan, no vähän kangasta lähellä olevasta Kangas kapinasta...mutta sitähän nyt ei silleen voi laskea shoppailuksi....


Esikoiseni oli mukana myymässä, pikkuisen näyttää pää pilkistävän :-)



Hetki ennen ensimmäisen messupäivän aukeamista...näkymäni kolmen päivän ajan :-) 




Toin myös myyntiin akvarelliväreja ja siveltimiä. 






Tämä suojelusenkeli taulu löysi uuden kodin Unelmien Helmiä yrittäjältä. Ihana uusi tuttavuus, Kannattaa käydä katsomassa hänen facebook sivut ja instagram :-) Ihani tuotteita! Unelmien Helmiä otti myös myyntiinsä tekemiäni kalentereita :-) 

Taustalla näkyy myös naapuri osaston yritys Rautamatka. Upeita sisustusesineitä rautalangasta! Oikein mukavia naapureita :-) Ilo oli heihinkin tutustua!

Kädentaitomessujen suuruus kyllä yllätti, tänä vuonna taidettiinkin rikkoa ennätys! Ehkäpä ensi vuonna uudestaan auton nokka kohti Tamperetta messuilemaan :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti